Cum comand

Toate produsele noastre sunt Handmade. Lumânările sunt rulate manual din fagure de ceara de albine, nici una nu va fi perfect identica cu cealaltă. Nuanța fagurelui poate să difere puțin față de imagine, in funcție de lotul de ceară din care provine.

MODALITĂȚI DE COMANDĂ 

SITE-UL ESTE  PENTRU PREZENTAREA PRODUSELOR , NU SE POT ADAUGA PRODUSE IN COS!

Modalitati de a cumpăra un produs de pe site-ul www.bwxcandles.eu  (sau direct de pe pagina de FB: BWXCandles)

  • Comandă telefonică –  Luni – Sâmbătă 08-19:30, Duminică – Închis
  • Comanda prin email –

Alegeți produsul/produsele dorite și trimiteți un email pe adresa bwxcandles@gmail.com  sau folosind formularul de contact rapid din pagina de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  •  Ridicarea produselor personal –

Clienții care doresc să ridice personal produsele de la punctul nostru de lucru din Cluj Napoca pot face acest lucru după ce au plasat o comanda folosind modalitățile menționate.

După plasarea comenzii, va vom contacta pentru a stabili de comun acord  ora și data la care puteti ridica produsele si adresa de unde pot fi ridicate.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalități de plată pentru comenzile dumneavoastră:

  • Ramburs:

– Contravaloarea coletului se plătește curierului (Urgent Cargus) la care se adauga contravaloarea transportului. Contravaloarea transportului este in functie de dimensiunea coletului (greutate volumetrica).

  • Transfer bancar: Expedierea coletului se va face in acest caz dupa efectuarea transferului.

RETURURI

Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda).