Despre noi

Bine ați venit in lumea fermecată si parfumată a lumânărilor realizate de noi manual, din materia cea mai curată și pură a naturii-ceara de albine.

Din dragoste pentru natural si frumos, s-a născut pasiunea noastră pentru lumânările din ceară pura, într-un moment în care arzând zilnic lumânări de parafină in casă, am constatat efectul nociv pe care acestea îl au asupra cailor respiratorii și, pentru a ne proteja propria sănătate, am început experimentele cu ceara de albine.

Apoi, pentru a împartăși și altora experiența noastră, am creat o gamă variată de lumanari care pot fi folosite în casa de oricare dintre noi in scopuri terapeutice, pentru relaxare, sau pot fi oferite la diferite evenimente:aniversări, nunți, botezuri.

Spre deosebire de lumânările din parafină ( produs obținut chimic din petrol), care elimină un fum toxic dăunător sănătății, lumânările din ceară de albine sunt un produs complet natural, cu proprietăți de vindecare care nu afecteaza deloc organismul, fiind cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumanarile din ceara de albine sunt recomandate la botez si la nunta, conform traditiei ortodoxe. Miros natural de miere. Lumanarile sunt rulate manual din fagure de ceara de albine atent selectionata de la producatori locali, fara adaos de parafina, fitilul este din bumbac. Nici una nu va fi perfect identica cu cealalta, nuanta fagurelui poate sa difere putin fata de imagine, in functie de lotul de ceara din care provine.

Odata aprinse, lumanarile din ceara de albine produc ioni negativi, care neutralizeaza poluantii din aer, curatandu-l. Astfel, aceste lumanari ajuta la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplacute, a sporilor de mucegai si a altor alergeni, purificand atmosfera din camera si alinand simptomele de astm si alergie. In acest mod, lumanarile protejeaza sistemul respirator al celor care inhaleaza aerul astfel purificat, avand pe deasupra o flacara aurie si cea mai curata ardere dintre toate tipurile de lumanari.

Sperăm că testandu-le, să vă convingeți de numeroasele lor calități, pentru ca impreuna sa putem promova produse naturale, traditionale romanesti si benefice sanatatii in acelasi timp.

In momente unice din viata noastra, nunta sau botez, sa ne intoarcem impreuna la vechile traditii si obiceiuri romanesti !!

Aceasta este o pagina de prezentare a produselor fara posibilitate de adaugare in cos! Pentru comenzi sau mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

 


 

Welcome into the fascinating and scented world of BWX Candles, handmade from the most clean and pure material that ever existed, beeswax. Our candles could be used for relaxation, therapeutic purposes or at events such as weddings and baptisms. Unlike paraffin candles, that release toxic fumes, beeswax candles releases negative ions as they burn which clean the air and reduce indoor pollutants. Candles made out of beeswax can effectively reduce asthma and allergies symptoms. We hope that after testing our products, you will see the benefits and you will consider them a health investment.